SZOLGÁLTATÁSOK ÉS ÁRAK

A SZOLGÁLTATÁSOK DÍJA

A szolgáltatások díja: 15.000 Ft/45 perc; 25.000 Ft/80 perc.

TÁMOGATÓI ÁR: 16.000 Ft/45 perc; 26.000 Ft/80 perc. A támogatói ár lehetőséget teremt azoknak is részt venni a konzultációkon, akiknek az anyagi lehetőségeik korlátozottak. Immáron 8 éve dolgozom együtt a Bolyai Gyermekotthoni Központtal, ingyenes konzultációt biztosítva az érintett fiataloknak, valamint a velük foglalkozó szakembereknek.

KEDVEZMÉNYES ÁR: lehetőségünkhöz mérten konzultációt biztosítok ingyenes és kedvezményes formában is egyéni elbírálás alapján.

ÚJ! VIP szolgáltatáscsomag az Oxygen Wellness Naphegy rendelőjében 30.000 Ft/45 perc.

A szolgáltatások online is elérhetőek!

Telefonon átbeszéljük a konzultáció időpontját, kereteit, illetve a kapcsolattartás módját. Az első telefonos konzultáció ingyenes!

Az online tér tanácsadásra és egyéni konzultációra is alkalmas felület, a beszélgetések menete azonos az alább megfogalmazottakkal.

Az online kapcsolattartáshoz az Önnek legmegfelelőbb alkalmazást használjuk, pl.: Skype, Zoom, Google Meet, Messenger, stb.

Tanácsadás

A probléma körvonalazásában, vagy a megfelelő segítségnyújtási forma kiválasztásában gyakran már 1-3 alkalom elegendőnek bizonyul. A beszélgetés segíthet a helyzet reális értékelésében, a célok megfogalmazásában.

A tanácsadás elérhető telefonon, online és személyesen is.

15.000 Ft / 45 perc
25.000 Ft / 80 perc

Állapotfelmérés

Az állapotfelmérés során képet kapunk a függőség és a hozzá kapcsolódó problémák mértékéről, ami alapján lehetőség nyílik egy kezelési terv kidolgozására.

Egy-két találkozás során meghatározzuk a fennálló nehézségeket, valamint azon erősségeket, amikre a változás során támaszkodni lehet. Az állapotfelmérés egy  kérdőív segítségével történik, amely több életterület feltérképezését is magában foglalja (egészségi állapot; munka-tanulás; család, társas kapcsolatok; pszichés státusz és a szenvedély).

A felmérés eredménye alapján konkrét kezelési tervet javaslok, amely meghatározza a kezelések rendszerességét és időtartamát is.

Szükség esetén segítséget nyújtok a megfelelő ellátás (méregtelenítés, kórházi, vagy rehabilitációs intézeti kezelés, pszichoterápia) megszervezésében.

15.000 Ft / 45 perc
25.000 Ft / 80 perc

Konzultáció

A konzultáció olyan segítségnyújtási forma, mely alapvetően két – vagy több – személy beszélgetését jelenti. Ezek a beszélgetések azonban eltérnek a mindennapi társalgástól, mivel a konzultációnak konkrét céljai és meghatározott állomásai vannak.

Gyakori, hogy problémáinkra ismerjük ugyan a jó megoldást és a cél eléréséhez vezető helyes utat, mégsem teszünk lépéseket, vagy kísérleteink sikertelenek maradnak, így nem vagyunk képesek megoldani a problémát. A konzultáció során a problémáról való gondolkodást változtatjuk meg. A találkozások során a beszélgetéseket különböző feladatok, gyakorlatok egészítik ki, melyek segítenek más oldalról is megvizsgálni a problémát,lehetővé téve egy új megoldási mód kidolgozását.

Az addiktológiai konzultáció témái többek között:

 • nemet mondás képessége
 • magas kockázatú helyzetek felismerése, elkerülése
 • visszaesés-megelőzés
 • konfliktuskezelés
 • stesszkezelés
 • szabadidőtervezés
 • jövőtervezés
 • koncentráció, memória fejlesztése
15.000 Ft / 45 perc
25.000 Ft / 80 perc

Hozzátartozói tanácsadás és konzultáció

Hozzátartozók számára segítséget nyújtok a probléma meghatározásában, a szenvedéllyel kapcsolatos tudásuk bővítésében, az érintettek motiválásában.

A hozzátartozói tanácsadás alkalmat teremt, hogy egy szakember segítségével határozzuk meg a problémát. Segíthet, ha családtagként információkat kapunk az adott szenvedélyről, a függőség természetéről, a felépülés folyamatáról, az elérhető kezelési formákról.

A hozzátartozói konzultáció egy több alkalmas folyamat, amelyben közösen stratégiát tervezünk a probléma megoldására. Felmérjük a szenvedély mértékét, a hozzátartozó eszköztárát és erőforrásait, majd ennek alapján tervet készítünk a beavatkozásra.

Cél a családtag motiválásán, kezelésbe irányításán túl a hozzátartozók megtámogatása, feszültségeik csökkentése.

15.000 Ft / 45 perc
25.000 Ft / 80 perc

Pár- és családkonzultáció

A partnernek vagy a családtagoknak az addiktológiai konzultáció folyamatába történő bevonása növelheti a talpra állás esélyét.

A pár- és családkonzultáció kiegészítője az egyéni addiktológiai konzultációnak. Meghívjuk az illető párját vagy családtagjait, akik új szemszögből világíthatják meg a problémát, és segítséget nyújthatnak az egyéni terv megvalósulásában. Egy szenvedélybeteg családtag segítése során a környezet erőforrásai kimerülnek, a kommunikáció elakad, állandósulhatnak a konfliktusok. Ebben az esetben a konzultáns segítség lehet a probléma átbeszélésében, a közös megoldás kidolgozásában.

25.000 Ft / 80 perc

Alvásterápia

A pihentető alvás elérése fontos része a felépülésnek. Az alvásminőség javulásával nő a koncentráció, javul a memória, csökken a feszültség.

A konzultáció során áttekintjük a megfelelő alváskörülmények kialakításához szükséges feltételeket, egyénre szabottan alvási- és pihenési tervet alakítunk ki, valamint optimalizáljuk a napközbeni tevékenységeket a pihentetőbb alvás érdekében.

Lehetőség van különbüző lazító, elalvást segítő technikák elsajátítására is: relaxáció, testlazítások, nyújtások, légzőgyakorlatok.

Állapotfelmérés: 25.000 Ft / 80 perc
15.000 Ft / 45 perc
25.000 Ft / 80 perc

RELAXÁCIÓ, STRESSZKEZELÉS

A tudatos testlazítás technikája, mely segít egy nyugodt, pihentető állapot elérésében. Rendszeres gyakorlással karban tartható mentális egészségünk.

Nem csak szenvedélybetegeknek!

A relaxációs tanfolyam során a részvevők egy olyan technikát sajátíthatnak el, amellyel csökkenthetőek a belső feszültségek, pihentetőbbé válik az alvás, javul a koncentráció, csökken a fáradtságérzet, javul a testi és szellemi teljesítmény.

Az autogén tréning tudományos alapokon nyugvó lazítási technika, nélkülöz minden ezoterikus elemet.

A gyakorlás ülő, vagy fekvő helyzetben történik. A relaxáció közben utasításokat adunk saját magunk számára az egyes izomcsoportok lazítására, a légzés lassítására. A technika bárki számára 10-15 alkalom alatt elsajátítható, előzetes tudást vagy egyéni érzékenységet nem igényel. A későbbiekben a relaxációs technika bárhol alkalmazható, otthon, munkahelyen, de akár egy zsúfolt buszon is.

egyéni: 15.000 Ft / 45 perc
csoportos: 80.000 Ft / 10 alkalom (3-5 fő)

Szakembereknek

Előadások, képzések, tréningek pedagógusoknak, szociális, egészségügyi szakembereknek, kortárssegítőknek, érdeklődőknek.

Témák:

 • a függőség fogalma, kialakulása
 • a felépülés folyamata
 • a probléma felismerése, az érintettek motiválása
 • a család és a társ szerepe a függőség kialakulásában, fenntartásában, kezelésében
 • a segítő beszélgetés
 • kommunikáció, konfliktuskezelés
 • stresszkezelés
 • kortársak szerepe a megelőzésben

Az előadások, képzések, tréningek témái és árai egyedi megrendelés alapján alakulnak.

Segítek a pályázati forrás megtalálásában, és a szakmai anyag összeállításában.

Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy e-mail-en!

Website Built with WordPress.com.
%d blogger ezt szereti: